Anunt Public la
Procedura
Autorizare (ANPM)
Acord
Mediu DTAC (ANPM)
Anunturi Mediu Diverse (ANPM; Aviz planuri / programe)Model anunturi publice de mediu pentru ANPMLista
Agentiilor pentru Protectia Mediului

Editia #4713

Avizul de la Agentia de Apa (AAA)

Birou fizic de preluare Anunturi
Piata ROMANA, Bucuresti
- vezi locatie -
Program: L-V: 10.00 - 15:00
Bd. Magheru nr. 32 - 36, Anexa E ( intre statiile de metrou de la Piata Romana)
E-mail: florentina@mediapress.ro
mareste harta

Cum public anunt Avizul de la Agentia de Apa (AAA) in Ziarul Anunt de Mediu®SC Ziarul de Mediu SRL, in calitate de detinator al ziarului "Anunt de Mediu®", este o entitate oficial recunoscuta cu marca inregistrata la OSIM, fiind liderul de piata in publicarea anunturilor de mediu.

Va oferim servicii profesionale si prompte in publicarea anunturilor pentru Avizul de la Agentia de Apa (AAA) si alte proceduri de protectie a mediului in Ziarul Anunt de Mediu®. Cu experienta de peste 23 de ani in presa scrisa ne asiguram ca anunturile dvs. pentru Avizul de la Agentia de Apa (AAA) sunt publicate in conformitate cu cerintele institutiilor competente, cum ar fi ANPM, Fondul Forestier, Gospodaria Apelor, etc.


Dovada de publicare pentru anunturi Avizul de la Agentia de Apa (AAA) in Ziarul Anunt de Mediu®

Intelegem importanta publicarii anunturilor pentru Avizul de la Agentia de Apa (AAA) conform Legii nr. 292/2018 si necesitatea unei dovezi de publicare pentru autorizatia dumneavoastra. Serviciul nostru va permite sa publicati anuntul pentru Avizul de la Agentia de Apa (AAA) in Ziarul Anunt de Mediu®, iar dovada de publicare va poate fi trimisa imediat, fara intârzieri.

Legea nr. 292/2018 privind evaluarea impactului asupra mediului prevede ca anunturile referitoare la proiectele, planurile sau programele care pot avea impact asupra mediului trebuie sa fie facute publice. Anunturile pentru Avizul de la Agentia de Apa (AAA) in Ziarul Anunt de Mediu® sunt publicate in conformitate cu legislatia de protectie a mediului si cerintele institutiilor competente implicate in procesul de autorizare si reglementare a activitatilor in domeniul mediului.


Plata anunturi Avizul de la Agentia de Apa (AAA) in Ziarul Anunt de Mediu®

Acceptam diverse modalitati de plata, inclusiv la orice posta din România, prin cardul Revolut instant din orice locatie si altele. Puteti trimite anunturile prin telefon, WhatsApp, e-mail, SMS sau chiar prin curier pentru incasare in numerar.
In functie de volumul anunturilor oferim DISCOUNTURI. Clientii care isi creeaza un cont pe platforma noastra beneficiaza de discounturi intre 7% si 12% la costurile de publicare. Pentru agentiile de arhitectura cu un volum mai mare de anunturi, oferim discounturi personalizate.

Pentru a ne transmite textul anuntului si a primi informatii despre tarife, modalitati de plata si dovada de publicare:

Publica Online Calcul, plata, dovada!!! WhatsApp 0770.595.458 E-mail apm@anuntmediu.ro Telefon/SMS 0770.595.458


Publica Acum!

Ghid publicare anunturi Avizul de la Agentia de Apa (AAA) in Ziarul Anunt de Mediu®
Cum sa public un anunt pentru Avizul de la Agentia de Apa (AAA) conform cerintelor ANPM?
Anuntul Avizul de la Agentia de Apa (AAA) poate fi publicat pe loc prin formularul online. Pretul va fi calculat instant iar copia electronica/ dovada de publicare a paginii cu anuntul Avizul de la Agentia de Apa (AAA) publicat se primeste in maxim 1 ora dupa confirmarea platii anuntului.

Alte modalitati de publicare includ WhatsApp, email, telefon si chiar curier pentru incasare in numerar. Optiunile sunt disponibile deasupra acestei sectiuni.

Publica Acum!

Care este costul publicarii unui anunt Avizul de la Agentia de Apa (AAA) in Ziarul Anunt de Mediu®?
Daca publicati anuntul Avizul de la Agentia de Apa (AAA) in Ziarul Anunt de Mediu® prin formularul de publicare disponibil online veti obtine pretul pe loc, dupa selectarea rubricii, introducerea textului si alegerea unei zile de aparitie.

Pentru celelalte metode de publicare (WhatsApp, email, telefon) veti primi o evaluarea a pretului la trimiterea anuntului Avizul de la Agentia de Apa (AAA).

Publica Acum!

Cum obtin dovada de publicare a anuntului Avizul de la Agentia de Apa (AAA) in Ziarul Anunt de Mediu®, necesara pentru procedurile ANPM?
Optiunea "Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat" este GRATUITA pe Ziarul Anunt de Mediu®.

Copia electronica/ Dovada de publicare a paginii cu anuntul Avizul de la Agentia de Apa (AAA) publicat se primeste in maxim 1 ora dupa confirmarea platii anuntului.

Cat timp dureaza procesul de publicare pentru un anunt Avizul de la Agentia de Apa (AAA) in Ziarul Anunt de Mediu®?
Anuntul dvs. pentru Avizul de la Agentia de Apa (AAA) va fi publicat in editia online Ziarul Anunt de Mediu® in maxim 30 de minute dupa confirmarea platii. Pretul va fi calculat automat imediat dupa ce alegeti rubrica, scrieti textul si alegeti minim o zi de aparitie.

Publica Acum!

Cum sa aleg un ziar sau o platforma potrivita pentru publicarea anuntului Avizul de la Agentia de Apa (AAA)?
Ziarul Anunt de Mediu® este marca inregistrata la OSIM, fiind liderul de piata in publicarea anunturilor de mediu.
Ne asiguram ca anunturile dvs. pentru Acordul de mediu (ACM) sunt publicate in conformitate cu cerintele institutiilor competente, cum ar fi ANPM, Fondul Forestier, Gospodaria Apelor, etc.

Prin formularul de publicare disponibil online veti obtine pretul pe loc, dupa selectarea rubricii, introducerea textului si alegerea unei zile de aparitie. Copia electronica/ Dovada de publicare a paginii cu anuntul Avizul de la Agentia de Apa (AAA) publicat se primeste in maxim 1 ora.

Publica Acum!

Exista exemple practice de anunturi publicate pentru diverse proceduri de protectie a mediului?
Modele de anunturi publice de mediu pentru ANPM (pentru toate judetele) puteti gasi pe Ziarul Anunt de Mediu® aici.

Completati unul din exemplele de anunturi pentru ANPM, deja redactate pentru PUBLICARE imediata in Ziarul Anunt de Mediu®.

Cum se poate urmari si verifica publicarea efectiva a anuntului Avizul de la Agentia de Apa (AAA) in Ziarul Anunt de Mediu®?
Anuntul apare pe site-ul www.anuntmediu.ro la rubrica corespunzatoare.

Totodata, veti primi si Copia electronica/ Dovada de publicare a paginii cu anuntul Acordul de mediu (ACM) publicat in maxim 1 ora dupa confirmarea platii anuntului, pe e-mailul lasat in formularul de publicare.

Care este diferenta intre publicarea anuntului intr-un ziar tiparit si publicarea intr-un ziar online - Ziarul Anunt de Mediu®?
In ziarul tiparit procedura de publicare a unui anunt Avizul de la Agentia de Apa (AAA) poate dura 2 zile.

In ziarul on-line - Ziarul Anunt de Mediu® - totul se face in maxim 1 ora.
Ce se intampla daca anuntul Avizul de la Agentia de Apa (AAA) contine erori sau inexactitati? Se poate face o corectie ulterioara?
Daca nu ati facut inca plata anuntului Avizul de la Agentia de Apa (AAA) si identificati erori in text atunci tot ce trebuie sa faceti este sa depuneti un nou anunt, cu greselile corectate si sa-l platiti pe acesta. Primul anunt, cel gresit, va fi sters automat dupa 15 zile de la depunere daca nu este platit.

Daca ati platit deja anuntul atunci va rugam sa ne contactati imediat pentru a face corecturile necesare.

Exista posibilitatea de a obtine o copie fizica cu anuntul publicat in vederea arhivarii sau prezentarii ulterioare?
Bineinteles, la publicarea anuntului Avizul de la Agentia de Apa (AAA) bifati urmatoarele optiuni:
Publica Acum!Acte normative si reglementari anunturi Avizul de la Agentia de Apa (AAA)

Respectam cerintele legale si procedurile din urmatoarele acte normative si reglementari relevante:


Afla cum poti publica peste 30 de tipuri de anunturi de mediu in Ziarul Anunt de Mediu®:
Ultimele Stiri
Actualitate Arafat il acuza pe Rafila de "subrezirea sistemului integrat de urgenta”, dupa ce a mutat, in doua ore, o institutie de la DSU la Ministerul Sanatatii. "Ne intoarcem la 2007, cand un sofer de ambulanta dicta cum sa mearga situatia” Actualitate Ursula von der Leyen, realeasa in fruntea Comisiei Europene. Parlamentul European a reconfirmat-o cu o majoritate larga, mai clara decat in 2019 Actualitate "Am trimis echipa de urgenta!”. Reactia Protectiei Copilului dupa ce GOLAZO.ro a publicat o investigatie despre un junior de 10 ani lovit de antrenor pe teren Actualitate Jurnalistii de la Rise Project acuza presiuni ale DIICOT pentru a divulga informatii dintr-o serie de anchete. "E un abuz al procurorilor”, sustine organizatia ActiveWatch UPDATE VIDEO Diana Șosoaca, data afara din plenul Parlamentului European. "Nu ma atinge! Îmi este permis sa fac tot ce vreau” Ultima stire - 15:55 LIVE Razboi in Ucraina, ziua 876: Reuniune cu lideri din 40 de tari in Marea Britanie / Atac cu drone maritime asupra portului rusesc Novorossiisk / Crestere masiva a veniturilor rusesti din petrol si gaze
18 Iul 2024Editia #4713
Ziarul Anunt de Mediu® Info WhatsApp:
0770.595.458