Anunt Public la
Procedura
Autorizare (ANPM)
Acord
Mediu DTAC (ANPM)
Anunturi Mediu Diverse (ANPM; Aviz planuri / programe)Model anunturi publice de mediu pentru ANPMLista
Agentiilor pentru Protectia Mediului

Editia #4661

Avizul de deversare in apa (ADA)

Birou fizic de preluare Anunturi
Piata ROMANA, Bucuresti
- vezi locatie -
Program: L-V: 10.00 - 15:00
Bd. Magheru nr. 32 - 36, Anexa E ( intre statiile de metrou de la Piata Romana)
E-mail: florentina@mediapress.ro
mareste harta

Cum public anunt Avizul de deversare in apa (ADA) in Ziarul Anunt de Mediu®SC Ziarul de Mediu SRL, in calitate de detinator al ziarului "Anunt de Mediu®", este o entitate oficial recunoscuta cu marca inregistrata la OSIM, fiind liderul de piata in publicarea anunturilor de mediu.

Va oferim servicii profesionale si prompte in publicarea anunturilor pentru Avizul de deversare in apa (ADA) si alte proceduri de protectie a mediului in Ziarul Anunt de Mediu®. Cu experienta de peste 23 de ani in presa scrisa ne asiguram ca anunturile dvs. pentru Avizul de deversare in apa (ADA) sunt publicate in conformitate cu cerintele institutiilor competente, cum ar fi ANPM, Fondul Forestier, Gospodaria Apelor, etc.


Dovada de publicare pentru anunturi Avizul de deversare in apa (ADA) in Ziarul Anunt de Mediu®

Intelegem importanta publicarii anunturilor pentru Avizul de deversare in apa (ADA) conform Legii nr. 292/2018 si necesitatea unei dovezi de publicare pentru autorizatia dumneavoastra. Serviciul nostru va permite sa publicati anuntul pentru Avizul de deversare in apa (ADA) in Ziarul Anunt de Mediu®, iar dovada de publicare va poate fi trimisa imediat, fara intârzieri.

Legea nr. 292/2018 privind evaluarea impactului asupra mediului prevede ca anunturile referitoare la proiectele, planurile sau programele care pot avea impact asupra mediului trebuie sa fie facute publice. Anunturile pentru Avizul de deversare in apa (ADA) in Ziarul Anunt de Mediu® sunt publicate in conformitate cu legislatia de protectie a mediului si cerintele institutiilor competente implicate in procesul de autorizare si reglementare a activitatilor in domeniul mediului.


Plata anunturi Avizul de deversare in apa (ADA) in Ziarul Anunt de Mediu®

Acceptam diverse modalitati de plata, inclusiv la orice posta din România, prin cardul Revolut instant din orice locatie si altele. Puteti trimite anunturile prin telefon, WhatsApp, e-mail, SMS sau chiar prin curier pentru incasare in numerar.
In functie de volumul anunturilor oferim DISCOUNTURI. Clientii care isi creeaza un cont pe platforma noastra beneficiaza de discounturi intre 7% si 12% la costurile de publicare. Pentru agentiile de arhitectura cu un volum mai mare de anunturi, oferim discounturi personalizate.

Pentru a ne transmite textul anuntului si a primi informatii despre tarife, modalitati de plata si dovada de publicare:

Publica Online Calcul, plata, dovada!!! WhatsApp 0770.595.458 E-mail apm@anuntmediu.ro Telefon/SMS 0770.595.458


Publica Acum!

Ghid publicare anunturi Avizul de deversare in apa (ADA) in Ziarul Anunt de Mediu®
Cum sa public un anunt pentru Avizul de deversare in apa (ADA) conform cerintelor ANPM?
Anuntul Avizul de deversare in apa (ADA) poate fi publicat pe loc prin formularul online. Pretul va fi calculat instant iar copia electronica/ dovada de publicare a paginii cu anuntul Avizul de deversare in apa (ADA) publicat se primeste in maxim 1 ora dupa confirmarea platii anuntului.

Alte modalitati de publicare includ WhatsApp, email, telefon si chiar curier pentru incasare in numerar. Optiunile sunt disponibile deasupra acestei sectiuni.

Publica Acum!

Care este costul publicarii unui anunt Avizul de deversare in apa (ADA) in Ziarul Anunt de Mediu®?
Daca publicati anuntul Avizul de deversare in apa (ADA) in Ziarul Anunt de Mediu® prin formularul de publicare disponibil online veti obtine pretul pe loc, dupa selectarea rubricii, introducerea textului si alegerea unei zile de aparitie.

Pentru celelalte metode de publicare (WhatsApp, email, telefon) veti primi o evaluarea a pretului la trimiterea anuntului Avizul de deversare in apa (ADA).

Publica Acum!

Cum obtin dovada de publicare a anuntului Avizul de deversare in apa (ADA) in Ziarul Anunt de Mediu®, necesara pentru procedurile ANPM?
Optiunea "Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat" este GRATUITA pe Ziarul Anunt de Mediu®.

Copia electronica/ Dovada de publicare a paginii cu anuntul Avizul de deversare in apa (ADA) publicat se primeste in maxim 1 ora dupa confirmarea platii anuntului.

Cat timp dureaza procesul de publicare pentru un anunt Avizul de deversare in apa (ADA) in Ziarul Anunt de Mediu®?
Anuntul dvs. pentru Avizul de deversare in apa (ADA) va fi publicat in editia online Ziarul Anunt de Mediu® in maxim 30 de minute dupa confirmarea platii. Pretul va fi calculat automat imediat dupa ce alegeti rubrica, scrieti textul si alegeti minim o zi de aparitie.

Publica Acum!

Cum sa aleg un ziar sau o platforma potrivita pentru publicarea anuntului Avizul de deversare in apa (ADA)?
Ziarul Anunt de Mediu® este marca inregistrata la OSIM, fiind liderul de piata in publicarea anunturilor de mediu.
Ne asiguram ca anunturile dvs. pentru Acordul de mediu (ACM) sunt publicate in conformitate cu cerintele institutiilor competente, cum ar fi ANPM, Fondul Forestier, Gospodaria Apelor, etc.

Prin formularul de publicare disponibil online veti obtine pretul pe loc, dupa selectarea rubricii, introducerea textului si alegerea unei zile de aparitie. Copia electronica/ Dovada de publicare a paginii cu anuntul Avizul de deversare in apa (ADA) publicat se primeste in maxim 1 ora.

Publica Acum!

Exista exemple practice de anunturi publicate pentru diverse proceduri de protectie a mediului?
Modele de anunturi publice de mediu pentru ANPM (pentru toate judetele) puteti gasi pe Ziarul Anunt de Mediu® aici.

Completati unul din exemplele de anunturi pentru ANPM, deja redactate pentru PUBLICARE imediata in Ziarul Anunt de Mediu®.

Cum se poate urmari si verifica publicarea efectiva a anuntului Avizul de deversare in apa (ADA) in Ziarul Anunt de Mediu®?
Anuntul apare pe site-ul www.anuntmediu.ro la rubrica corespunzatoare.

Totodata, veti primi si Copia electronica/ Dovada de publicare a paginii cu anuntul Acordul de mediu (ACM) publicat in maxim 1 ora dupa confirmarea platii anuntului, pe e-mailul lasat in formularul de publicare.

Care este diferenta intre publicarea anuntului intr-un ziar tiparit si publicarea intr-un ziar online - Ziarul Anunt de Mediu®?
In ziarul tiparit procedura de publicare a unui anunt Avizul de deversare in apa (ADA) poate dura 2 zile.

In ziarul on-line - Ziarul Anunt de Mediu® - totul se face in maxim 1 ora.
Ce se intampla daca anuntul Avizul de deversare in apa (ADA) contine erori sau inexactitati? Se poate face o corectie ulterioara?
Daca nu ati facut inca plata anuntului Avizul de deversare in apa (ADA) si identificati erori in text atunci tot ce trebuie sa faceti este sa depuneti un nou anunt, cu greselile corectate si sa-l platiti pe acesta. Primul anunt, cel gresit, va fi sters automat dupa 15 zile de la depunere daca nu este platit.

Daca ati platit deja anuntul atunci va rugam sa ne contactati imediat pentru a face corecturile necesare.

Exista posibilitatea de a obtine o copie fizica cu anuntul publicat in vederea arhivarii sau prezentarii ulterioare?
Bineinteles, la publicarea anuntului Avizul de deversare in apa (ADA) bifati urmatoarele optiuni:
Publica Acum!Acte normative si reglementari anunturi Avizul de deversare in apa (ADA)

Respectam cerintele legale si procedurile din urmatoarele acte normative si reglementari relevante:


Afla cum poti publica peste 30 de tipuri de anunturi de mediu in Ziarul Anunt de Mediu®:
Ultimele Stiri
SPORT Miodrag Belodedici a ramas fara permis de conducere dupa meciul de adio al Generatiei de Aur ACTUALITATE VIDEO Dialog intre un jurnalist HotNews si un primar din Bucuresti: "Cat costa biletul la metrou?” / "Nu stiu, pentru ca pun cardul acolo” ECONOMIE O companie aeriana se retrage de pe aeroportul din Iasi la doar o luna de la primul zbor, "din cauza cererii foarte reduse” ACTUALITATE Razboi in Ucraina - ziua 823: Bilantul mortilor dupa atacul de la hipermarketul din Harkov creste / Un parlamentar german propune ca tarile... ACTUALITATE VIDEO Universitatea Craiova merge in UEFA Conference League - Victorie la penalty-uri cu U Cluj ACTUALITATE Hotelul Dunarea, de pe vremea cand era simbol al gazduirii oaspetilor veniti cu trenul la Bucuresti si pana acum, cand e plin de balarii la ultimul etaj
27 Mai 2024Editia #4661
Ziarul Anunt de Mediu® Info WhatsApp:
0770.595.458