Anunt Public la
Procedura
Autorizare (ANPM)
Acord
Mediu DTAC (ANPM)
Anunturi Mediu Diverse (ANPM; Aviz planuri / programe)Model anunturi publice de mediu pentru ANPMLista
Agentiilor pentru Protectia Mediului

Editia #4621

Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF)

Birou fizic de preluare Anunturi
Piata ROMANA, Bucuresti
- vezi locatie -
Program: L-V: 10.00 - 15:00
Bd. Magheru nr. 32 - 36, Anexa E ( intre statiile de metrou de la Piata Romana)
E-mail: florentina@mediapress.ro
mareste harta

Cum public anunt Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) in Ziarul Anunt de Mediu®SC Ziarul de Mediu SRL, in calitate de detinator al ziarului "Anunt de Mediu®", este o entitate oficial recunoscuta cu marca inregistrata la OSIM, fiind liderul de piata in publicarea anunturilor de mediu.

Va oferim servicii profesionale si prompte in publicarea anunturilor pentru Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) si alte proceduri de protectie a mediului in Ziarul Anunt de Mediu®. Cu experienta de peste 23 de ani in presa scrisa ne asiguram ca anunturile dvs. pentru Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) sunt publicate in conformitate cu cerintele institutiilor competente, cum ar fi ANPM, Fondul Forestier, Gospodaria Apelor, etc.


Dovada de publicare pentru anunturi Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) in Ziarul Anunt de Mediu®

Intelegem importanta publicarii anunturilor pentru Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) conform Legii nr. 292/2018 si necesitatea unei dovezi de publicare pentru autorizatia dumneavoastra. Serviciul nostru va permite sa publicati anuntul pentru Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) in Ziarul Anunt de Mediu®, iar dovada de publicare va poate fi trimisa imediat, fara intârzieri.

Legea nr. 292/2018 privind evaluarea impactului asupra mediului prevede ca anunturile referitoare la proiectele, planurile sau programele care pot avea impact asupra mediului trebuie sa fie facute publice. Anunturile pentru Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) in Ziarul Anunt de Mediu® sunt publicate in conformitate cu legislatia de protectie a mediului si cerintele institutiilor competente implicate in procesul de autorizare si reglementare a activitatilor in domeniul mediului.


Plata anunturi Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) in Ziarul Anunt de Mediu®

Acceptam diverse modalitati de plata, inclusiv la orice posta din România, prin cardul Revolut instant din orice locatie si altele. Puteti trimite anunturile prin telefon, WhatsApp, e-mail, SMS sau chiar prin curier pentru incasare in numerar.
In functie de volumul anunturilor oferim DISCOUNTURI. Clientii care isi creeaza un cont pe platforma noastra beneficiaza de discounturi intre 7% si 12% la costurile de publicare. Pentru agentiile de arhitectura cu un volum mai mare de anunturi, oferim discounturi personalizate.

Pentru a ne transmite textul anuntului si a primi informatii despre tarife, modalitati de plata si dovada de publicare:

Publica Online Calcul, plata, dovada!!! WhatsApp 0770.595.458 E-mail apm@anuntmediu.ro Telefon/SMS 0770.595.458


Publica Acum!

Ghid publicare anunturi Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) in Ziarul Anunt de Mediu®
Cum sa public un anunt pentru Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) conform cerintelor ANPM?
Anuntul Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) poate fi publicat pe loc prin formularul online. Pretul va fi calculat instant iar copia electronica/ dovada de publicare a paginii cu anuntul Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) publicat se primeste in maxim 1 ora dupa confirmarea platii anuntului.

Alte modalitati de publicare includ WhatsApp, email, telefon si chiar curier pentru incasare in numerar. Optiunile sunt disponibile deasupra acestei sectiuni.

Publica Acum!

Care este costul publicarii unui anunt Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) in Ziarul Anunt de Mediu®?
Daca publicati anuntul Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) in Ziarul Anunt de Mediu® prin formularul de publicare disponibil online veti obtine pretul pe loc, dupa selectarea rubricii, introducerea textului si alegerea unei zile de aparitie.

Pentru celelalte metode de publicare (WhatsApp, email, telefon) veti primi o evaluarea a pretului la trimiterea anuntului Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF).

Publica Acum!

Cum obtin dovada de publicare a anuntului Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) in Ziarul Anunt de Mediu®, necesara pentru procedurile ANPM?
Optiunea "Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat" este GRATUITA pe Ziarul Anunt de Mediu®.

Copia electronica/ Dovada de publicare a paginii cu anuntul Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) publicat se primeste in maxim 1 ora dupa confirmarea platii anuntului.

Cat timp dureaza procesul de publicare pentru un anunt Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) in Ziarul Anunt de Mediu®?
Anuntul dvs. pentru Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) va fi publicat in editia online Ziarul Anunt de Mediu® in maxim 30 de minute dupa confirmarea platii. Pretul va fi calculat automat imediat dupa ce alegeti rubrica, scrieti textul si alegeti minim o zi de aparitie.

Publica Acum!

Cum sa aleg un ziar sau o platforma potrivita pentru publicarea anuntului Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF)?
Ziarul Anunt de Mediu® este marca inregistrata la OSIM, fiind liderul de piata in publicarea anunturilor de mediu.
Ne asiguram ca anunturile dvs. pentru Acordul de mediu (ACM) sunt publicate in conformitate cu cerintele institutiilor competente, cum ar fi ANPM, Fondul Forestier, Gospodaria Apelor, etc.

Prin formularul de publicare disponibil online veti obtine pretul pe loc, dupa selectarea rubricii, introducerea textului si alegerea unei zile de aparitie. Copia electronica/ Dovada de publicare a paginii cu anuntul Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) publicat se primeste in maxim 1 ora.

Publica Acum!

Exista exemple practice de anunturi publicate pentru diverse proceduri de protectie a mediului?
Modele de anunturi publice de mediu pentru ANPM (pentru toate judetele) puteti gasi pe Ziarul Anunt de Mediu® aici.

Completati unul din exemplele de anunturi pentru ANPM, deja redactate pentru PUBLICARE imediata in Ziarul Anunt de Mediu®.

Cum se poate urmari si verifica publicarea efectiva a anuntului Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) in Ziarul Anunt de Mediu®?
Anuntul apare pe site-ul www.anuntmediu.ro la rubrica corespunzatoare.

Totodata, veti primi si Copia electronica/ Dovada de publicare a paginii cu anuntul Acordul de mediu (ACM) publicat in maxim 1 ora dupa confirmarea platii anuntului, pe e-mailul lasat in formularul de publicare.

Care este diferenta intre publicarea anuntului intr-un ziar tiparit si publicarea intr-un ziar online - Ziarul Anunt de Mediu®?
In ziarul tiparit procedura de publicare a unui anunt Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) poate dura 2 zile.

In ziarul on-line - Ziarul Anunt de Mediu® - totul se face in maxim 1 ora.
Ce se intampla daca anuntul Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) contine erori sau inexactitati? Se poate face o corectie ulterioara?
Daca nu ati facut inca plata anuntului Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) si identificati erori in text atunci tot ce trebuie sa faceti este sa depuneti un nou anunt, cu greselile corectate si sa-l platiti pe acesta. Primul anunt, cel gresit, va fi sters automat dupa 15 zile de la depunere daca nu este platit.

Daca ati platit deja anuntul atunci va rugam sa ne contactati imediat pentru a face corecturile necesare.

Exista posibilitatea de a obtine o copie fizica cu anuntul publicat in vederea arhivarii sau prezentarii ulterioare?
Bineinteles, la publicarea anuntului Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF) bifati urmatoarele optiuni:
Publica Acum!Acte normative si reglementari anunturi Autorizatiile pentru plantatii forestiere (APF)

Respectam cerintele legale si procedurile din urmatoarele acte normative si reglementari relevante:


Afla cum poti publica peste 30 de tipuri de anunturi de mediu in Ziarul Anunt de Mediu®:
Ultimele Stiri
ACTUALITATE Batalia sangeroasa pentru Ceasiv Iar. Cucerirea orasului i-ar deschide Rusiei calea spre "coloana vertebrala” a apararii ucrainene ACTUALITATE Alegerile prezidentiale din Republica Moldova vor avea loc la 20 octombrie, concomitent cu referendumul pentru aderarea la UE / Ce arata sondajele ACTUALITATE LIVE Înalt oficial american promite noi sanctiuni impotriva Iranului / Teheranul spune ca raspunsul lor a fost "limitat” dar ar putea deveni unul... ACTUALITATE Razboi in Ucraina - ziua 783: Asistenta SUA pentru Ucraina a fost decuplata in Congres de cea pentru Israel / Vladimir Putin trimite un nou... SPORT Champions League: Barcelona si Atletico Madrid, eliminate in sferturile de finala ACTUALITATE "Pe parcursul judecatii a avut o atitudine sincera” - motivarea condamnarii Monicai Macovei la 6 luni de inchisoare cu suspendare
17 Apr 2024Editia #4621
Ziarul Anunt de Mediu® Info WhatsApp:
0770.595.458