Anunt Public la
Procedura
Autorizare (ANPM)
Acord
Mediu DTAC (ANPM)
Anunturi Mediu Diverse (ANPM; Aviz planuri / programe)Model anunturi publice de mediu pentru ANPMLista
Agentiilor pentru Protectia Mediului

Editia #4687

Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP)

Birou fizic de preluare Anunturi
Piata ROMANA, Bucuresti
- vezi locatie -
Program: L-V: 10.00 - 15:00
Bd. Magheru nr. 32 - 36, Anexa E ( intre statiile de metrou de la Piata Romana)
E-mail: florentina@mediapress.ro
mareste harta

Cum public anunt Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) in Ziarul Anunt de Mediu®SC Ziarul de Mediu SRL, in calitate de detinator al ziarului "Anunt de Mediu®", este o entitate oficial recunoscuta cu marca inregistrata la OSIM, fiind liderul de piata in publicarea anunturilor de mediu.

Va oferim servicii profesionale si prompte in publicarea anunturilor pentru Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) si alte proceduri de protectie a mediului in Ziarul Anunt de Mediu®. Cu experienta de peste 23 de ani in presa scrisa ne asiguram ca anunturile dvs. pentru Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) sunt publicate in conformitate cu cerintele institutiilor competente, cum ar fi ANPM, Fondul Forestier, Gospodaria Apelor, etc.


Dovada de publicare pentru anunturi Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) in Ziarul Anunt de Mediu®

Intelegem importanta publicarii anunturilor pentru Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) conform Legii nr. 292/2018 si necesitatea unei dovezi de publicare pentru autorizatia dumneavoastra. Serviciul nostru va permite sa publicati anuntul pentru Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) in Ziarul Anunt de Mediu®, iar dovada de publicare va poate fi trimisa imediat, fara intârzieri.

Legea nr. 292/2018 privind evaluarea impactului asupra mediului prevede ca anunturile referitoare la proiectele, planurile sau programele care pot avea impact asupra mediului trebuie sa fie facute publice. Anunturile pentru Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) in Ziarul Anunt de Mediu® sunt publicate in conformitate cu legislatia de protectie a mediului si cerintele institutiilor competente implicate in procesul de autorizare si reglementare a activitatilor in domeniul mediului.


Plata anunturi Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) in Ziarul Anunt de Mediu®

Acceptam diverse modalitati de plata, inclusiv la orice posta din România, prin cardul Revolut instant din orice locatie si altele. Puteti trimite anunturile prin telefon, WhatsApp, e-mail, SMS sau chiar prin curier pentru incasare in numerar.
In functie de volumul anunturilor oferim DISCOUNTURI. Clientii care isi creeaza un cont pe platforma noastra beneficiaza de discounturi intre 7% si 12% la costurile de publicare. Pentru agentiile de arhitectura cu un volum mai mare de anunturi, oferim discounturi personalizate.

Pentru a ne transmite textul anuntului si a primi informatii despre tarife, modalitati de plata si dovada de publicare:

Publica Online Calcul, plata, dovada!!! WhatsApp 0770.595.458 E-mail apm@anuntmediu.ro Telefon/SMS 0770.595.458


Publica Acum!

Ghid publicare anunturi Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) in Ziarul Anunt de Mediu®
Cum sa public un anunt pentru Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) conform cerintelor ANPM?
Anuntul Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) poate fi publicat pe loc prin formularul online. Pretul va fi calculat instant iar copia electronica/ dovada de publicare a paginii cu anuntul Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) publicat se primeste in maxim 1 ora dupa confirmarea platii anuntului.

Alte modalitati de publicare includ WhatsApp, email, telefon si chiar curier pentru incasare in numerar. Optiunile sunt disponibile deasupra acestei sectiuni.

Publica Acum!

Care este costul publicarii unui anunt Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) in Ziarul Anunt de Mediu®?
Daca publicati anuntul Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) in Ziarul Anunt de Mediu® prin formularul de publicare disponibil online veti obtine pretul pe loc, dupa selectarea rubricii, introducerea textului si alegerea unei zile de aparitie.

Pentru celelalte metode de publicare (WhatsApp, email, telefon) veti primi o evaluarea a pretului la trimiterea anuntului Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP).

Publica Acum!

Cum obtin dovada de publicare a anuntului Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) in Ziarul Anunt de Mediu®, necesara pentru procedurile ANPM?
Optiunea "Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat" este GRATUITA pe Ziarul Anunt de Mediu®.

Copia electronica/ Dovada de publicare a paginii cu anuntul Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) publicat se primeste in maxim 1 ora dupa confirmarea platii anuntului.

Cat timp dureaza procesul de publicare pentru un anunt Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) in Ziarul Anunt de Mediu®?
Anuntul dvs. pentru Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) va fi publicat in editia online Ziarul Anunt de Mediu® in maxim 30 de minute dupa confirmarea platii. Pretul va fi calculat automat imediat dupa ce alegeti rubrica, scrieti textul si alegeti minim o zi de aparitie.

Publica Acum!

Cum sa aleg un ziar sau o platforma potrivita pentru publicarea anuntului Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP)?
Ziarul Anunt de Mediu® este marca inregistrata la OSIM, fiind liderul de piata in publicarea anunturilor de mediu.
Ne asiguram ca anunturile dvs. pentru Acordul de mediu (ACM) sunt publicate in conformitate cu cerintele institutiilor competente, cum ar fi ANPM, Fondul Forestier, Gospodaria Apelor, etc.

Prin formularul de publicare disponibil online veti obtine pretul pe loc, dupa selectarea rubricii, introducerea textului si alegerea unei zile de aparitie. Copia electronica/ Dovada de publicare a paginii cu anuntul Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) publicat se primeste in maxim 1 ora.

Publica Acum!

Exista exemple practice de anunturi publicate pentru diverse proceduri de protectie a mediului?
Modele de anunturi publice de mediu pentru ANPM (pentru toate judetele) puteti gasi pe Ziarul Anunt de Mediu® aici.

Completati unul din exemplele de anunturi pentru ANPM, deja redactate pentru PUBLICARE imediata in Ziarul Anunt de Mediu®.

Cum se poate urmari si verifica publicarea efectiva a anuntului Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) in Ziarul Anunt de Mediu®?
Anuntul apare pe site-ul www.anuntmediu.ro la rubrica corespunzatoare.

Totodata, veti primi si Copia electronica/ Dovada de publicare a paginii cu anuntul Acordul de mediu (ACM) publicat in maxim 1 ora dupa confirmarea platii anuntului, pe e-mailul lasat in formularul de publicare.

Care este diferenta intre publicarea anuntului intr-un ziar tiparit si publicarea intr-un ziar online - Ziarul Anunt de Mediu®?
In ziarul tiparit procedura de publicare a unui anunt Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) poate dura 2 zile.

In ziarul on-line - Ziarul Anunt de Mediu® - totul se face in maxim 1 ora.
Ce se intampla daca anuntul Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) contine erori sau inexactitati? Se poate face o corectie ulterioara?
Daca nu ati facut inca plata anuntului Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) si identificati erori in text atunci tot ce trebuie sa faceti este sa depuneti un nou anunt, cu greselile corectate si sa-l platiti pe acesta. Primul anunt, cel gresit, va fi sters automat dupa 15 zile de la depunere daca nu este platit.

Daca ati platit deja anuntul atunci va rugam sa ne contactati imediat pentru a face corecturile necesare.

Exista posibilitatea de a obtine o copie fizica cu anuntul publicat in vederea arhivarii sau prezentarii ulterioare?
Bineinteles, la publicarea anuntului Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP) bifati urmatoarele optiuni:
Publica Acum!Acte normative si reglementari anunturi Autorizarea pentru prevenirea si controlul integrat al poluarii (AICIP)

Respectam cerintele legale si procedurile din urmatoarele acte normative si reglementari relevante:


Afla cum poti publica peste 30 de tipuri de anunturi de mediu in Ziarul Anunt de Mediu®:
Ultimele Stiri
Actualitate Mandat european de arestare pentru Mario Iorgulescu, la o zi dupa ce ÎCCJ i-a anulat pedeapsa de 13 ani de inchisoare. Îl vor pentru alta fapta Proiect PULSE Expert bulgar: "Daca Rusia decide sa provoace NATO, se va intampla in Marea Neagra”. Cum se pregateste Alianta in Romania si Bulgaria Fotbal EURO 2024. Ce suspans ne asteapta maine cu Belgia, dupa ce s-a intimplat fix ce nu am vrut la Slovacia – Ucraina! / Cum arata clasamentul, ce calcule ne facem si care sunt reactiile Actualitate FOTO Cum arata casa pe care Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones cer aproape triplu fata de cat au platit pentru ea Ultima stire - 22:55 LIVE Razboi in Ucraina, ziua 849: Rusii au atacat cu rachete Krivoi Rog si Odesa / Armata ucraineana a lovit patru rafinarii si obiective militare / Olanda a anuntat ca va transfera un sistem Patriot Kievului Alte sporturi David Popovici este senzational! Romanul si-a aparat titlul european si la 200 metri liber
22 Iun 2024Editia #4687
Ziarul Anunt de Mediu® Info WhatsApp:
0770.595.458