Anunt Public la
Procedura
Autorizare (ANPM)
Aviz
Mediu DTAC (ANPM)
Anunturi Mediu
Diverse (ANPM)
Contact
Ziarul Anunt de Mediu®

Editia #4005

Ziarul Anunt de Mediu®

Mica publicitate in Ziarul Anunt de Mediu®

Publica anunt in Ziarul Anunt de Mediu®

Anuntul dvs. va fi publicat in editia online in maxim 3 ore si in pagina de ziar in data solicitata de dvs. Pretul va fi calculat automat imediat dupa ce alegeti rubrica, scrieti textul si alegeti minim o zi de aparitie.

Ziar online de anunturi de mediu ce apare de luni pana duminica la nivel national. Are aparitie de seara, in aceeasi zi si se pot publica: anunturi publice la procedura de autorizare; anunturi publice pentru Aviz Favorabil PUZ-CJ; anunturi publice pentru Aviz Mediu DTAC; anunturi publice pentru Aviz Mediu PUZ, anunturi publice Diverse.

Copia electronica/ Dovada de publicare a paginii cu anuntul de mediu publicat se primeste in maxim 3 ore. Vezi reguli de publicare.
Pentru a obtine pretul corect pentru anuntul dumneavoastra la mica publicitate in Ziarul Anunt de Mediu® va rugam sa respectati urmatoarele reguli:
  • incadrati anuntul la categoria (rubrica) corespunzatoare.
  • despartiti intotdeauna cuvintele prin spatiu.
  • preturile si numerele de telefon se scriu fara puncte sau virgule.
Ziarul Anunt de Mediu® isi rezerva dreptul de a modifica forma de publicare a anuntului dupa propriile reguli. Anuntul de mica publicitate urmeaza a fi publicat in Ziarul Anunt de Mediu® in termen de 24 ore de la data confirmarii platii sau in zilele alese de dumneavoastra.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta prin email, telefonic sau WhatsApp: 0770.595.458, in timpul orelor de program (L-V intre 10-16).

ATENTIE! Raspunderea pentru realitatea continutului prezentului anunt revine in exclusivitate depunatorului anuntului.

procesam anuntul
Se proceseaza anuntul ...
eroare publicare
anunt inregistrat
01. Rubrica si Text*
Rubrica (mica publicitate):*
Textul anuntului:*
02. Optiuni de publicare
  Standard
  Chenar Galben
  Negativ
  Speciala
SUPER OFERTA - APARITIE IN ZIARUL NATIONAL!
  Publica si in Ziarul National- editia tiparita - detalii
ANUNTUL DVS. VA FI PUBLICAT SI IN ZIARUL TIPARIT "ZIARUL NATIONAL".

Puteti alege suplimentar optiunea de a primi ziarul National in format fizic acasa sau la birou bifand "Vreau sa primesc ziarul fizic (numai la aparitii in Ziarul National)"
  Vreau sa primesc ziarul fizic (numai la aparitii in Ziarul National) - detalii
Acum se poate alege si optiunea de a primi ziarul National si in format fizic acasa sau la birou daca bifati optiunea "Vreau sa primesc ziarul fizic". Trebuie sa completati adresa completa pentru expediere. Ziarul sau ziarele vor fi expediate catre dvs. NUMAI dupa ultima aparitie a anuntului in ziar.
Exemplu: daca ati ales sa publicati anuntul in datele de aparitie - 1, 2, 3 septembrie - ziarele vor fi expediate catre dvs a doua zi, respectiv 4 septembrie prin POSTA ROMANA prin serviciul "recomandata cu confirmare de primire".
SUPER OFERTA!
  Publica si in 33 de situri cu doar 10 lei! (detalii)
  Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat (detalii)
Pagina de mica publicitate a ziarului in care a aparut anuntul dvs. va fi trimisa in format .pdf la adresa de e-mail pe care o veti furniza la inregistrarea anuntului.
Optiunea "Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat" este GRATUITA pe Ziarul Anunt de Mediu®.
03. Date de Aparitie*

ATENTIE! Anuntul va ramane timp de 30 de zile pe siteul anuntmediu.ro
04. Date Personale*

Optiunea "Achizitie/ Cumparare directa S.E.A.P (exclusiv pentru Institutiile Statului Roman)" nu poate fi aleasa pe persoana fizica.
Adresa email pentru "Publica pe 149 de situri" (pe aceasta adresa veti primi emailuri de pe toate site-urile pentru validarea publicarii anuntului):*
Pentru optiunea "Vreau sa primesc ziarul fizic (numai la aparitii in Ziarul National)" va rugam sa ne furnizati:*
Adresa email pentru "Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat":*

La optiunea "Achizitie/ Cumparare directa S.E.A.P (exclusiv pentru Institutiile Statului Roman)" va rugam sa ne furnizati:*
Adresa email pentru "Publica pe 149 de situri" (pe aceasta adresa veti primi emailuri de pe toate site-urile pentru validarea publicarii anuntului):*
Pentru optiunea "Vreau sa primesc ziarul fizic (numai la aparitii in Ziarul National)" va rugam sa ne furnizati:*
Adresa email pentru "Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat":*

Card Bancar, Revolut, Posta, Banca

Modalitati de plata anunturi

Anunturile de mica publicitate in presa scrisa pot fi platite pe loc prin Card Bancar. Alte mijloace de plata includ: card Revolut, curier, mandat postal, e-mandat, transfer bancar.


Plata cu
CARD BANCAR
Nu se percep taxe suplimentare pentru plata prin card.
Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise sub sigla Visa sau MasterCard (Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Maestro).

Alternativ, puteti solicita direct factura fiscala si aceasta va contine un buton de plata cu cardul bancar (in partea dreapta jos).
Plata prin BANCA
Ordin de plata, transfer bancar
Plata se va efectua prin ordin de plata pentru beneficiarul: S.C. Ziarul de Mediu SRL in contul bancar cu numarul RO47 BTRL RONC RT06 3599 5801 deschis la Transilvania, Sucursala Bucuresti. (Luati la banca factura proforma pentru a completa ordinul de plata cu datele societatii noastre).

Va rugam sa scrieti numarul facturii proforme pentru care se face plata, dupa care sa trimiteti o poza (copie) a ordinului de plata prin WhatsApp: 0770.595.458 sau email: office@mediapress.ro.

Se accepta si plata prin online-banking pentru cei care o folosesc.
Plata prin POSTA
Mandat POSTAL, E-Mandat
  1. Prin Mandat POSTAL - plata se face catre S.C. Ziarul de Mediu SRL, cont bancar RO47 BTRL RONC RT06 3599 5801 deschis la Transilvania, Sucursala Bucuresti.
  2. Prin E-Mandat - plata se face catre S.C. Ziarul de Mediu SRL, cont bancar RO47 BTRL RONC RT06 3599 5801 deschis la Transilvania, Sucursala Bucuresti.
Pentru toate modalitatile de plata trebuie scris OBLIGATORIU numarul facturii, dupa care sa trimiteti o poza (copie) a ordinului de plata emis de posta (chitanta) prin WhatsApp: 0770.595.458 sau email: office@mediapress.ro.

Pentru a vizualiza cel mai apropiat oficiu postal de dvs click aici.
Plata cu
Cardul REVOLUT

Societatile sau persoanele fizice care detin un card Revolut, pot achita contravaloarea anunturilor prin transfer la telefon: 0732.107.006 (adaugati la contacte acest numar). Cand efectuati plata trebuie sa va apara numele "Barbu Stelian".
Dupa plata va rugam sa apasati butonul "Distribuie", alegeti WhatsApp si noi vom primi linkul de plata si vom incasa banii.

PERSOANELE JURIDICE - pot plati din contul personal in numele societatii, se va elibera factura fiscala ce va fi transmisa pe e-mail sau pe WhatsApp, pentru a fi introdusa in CONTABILITATE. La detaliile platii va rugam sa scrieti numarul anuntului primit.

PERSOANELE FIZICE - vi se va transmite pe WhatsApp sau pe e-mail factura fiscala. La detaliile platii va rugam sa scrieti numarul anuntului primit.
Ultimele Stiri
ACTUALITATE ​Press report: Milionar in euro, s-a angajat la Parlament pe un salariu de 3.500 de lei. Pensii platite cu bani din alte judete. Profesor de... ACTUALITATE VIDEO Explozii masive in Crimeea, la o baza militara aeriana ruseasca / Un mort si cinci raniti ACTUALITATE Am patit pe pielea mea metoda "accidentul”. Cum ii pacalesc escrocii pe batranii nostri ACTUALITATE Furtuna politica in Statele Unite dupa perchezitia casei lui Trump (​VIDEO) ACTUALITATE Pictura cu Mihai Viteazul in marime naturala si stemele Regatului Romaniei, descoperite in timpul lucrarilor de reabilitare a cladirii... ACTUALITATE LIVE Razboi in Ucraina: Livrarile de petrol rusesc catre unele tari europene au fost intrerupte / Doua tari UE cer sa nu se mai acorde vize...
10 Aug 2022Editia #4005
Pentru o navigare personalizata, folosim cookies.