Anunt Public la
Procedura
Autorizare (ANPM)
Acord
Mediu DTAC (ANPM)
Anunturi Mediu Diverse (ANPM; Aviz planuri / programe)Model anunturi publice de mediu pentru ANPMLista
Agentiilor pentru Protectia Mediului

Editia #4717

Ziarul Anunt de Mediu®

Birou fizic de preluare Anunturi
Piata ROMANA, Bucuresti
- vezi locatie -
Program: L-V: 10.00 - 15:00
Bd. Magheru nr. 32 - 36, Anexa E ( intre statiile de metrou de la Piata Romana)
E-mail: florentina@mediapress.ro
mareste harta

Mica publicitate in Ziarul Anunt de Mediu®

Publica anunt in Ziarul Anunt de Mediu®

Anuntul dvs. va fi publicat in editia online in maxim 30 de minute. Pretul va fi calculat automat imediat dupa ce alegeti rubrica, scrieti textul si alegeti minim o zi de aparitie.

Ziar online de anunturi de mediu ce apare de luni pana duminica la nivel national. Are aparitie de seara, in aceeasi zi si se pot publica: anunturi publice la procedura de autorizare (ANPM); anunturi publice pentru Acord Mediu DTAC; anunturi publice Diverse (ANPM; Aviz planuri / programe).

Copia electronica/ Dovada de publicare a paginii cu anuntul de mediu publicat se primeste in maxim 1 ora. Vezi reguli de publicare.
Pentru a obtine pretul corect pentru anuntul dumneavoastra la mica publicitate in Ziarul Anunt de Mediu® va rugam sa respectati urmatoarele reguli:
  • incadrati anuntul la categoria (rubrica) corespunzatoare.
  • despartiti intotdeauna cuvintele prin spatiu.
  • preturile si numerele de telefon se scriu fara puncte sau virgule.
Ziarul Anunt de Mediu® isi rezerva dreptul de a modifica forma de publicare a anuntului dupa propriile reguli. Anuntul de mica publicitate urmeaza a fi publicat in Ziarul Anunt de Mediu® in termen de 30 de minute de la data confirmarii platii sau in zilele alese de dumneavoastra.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta prin email, telefonic sau WhatsApp: 0770.595.458, in timpul orelor de program (L-V intre 10-16).

ATENTIE! Raspunderea pentru realitatea continutului prezentului anunt revine in exclusivitate depunatorului anuntului.

procesam anuntul
Se proceseaza anuntul ...
eroare publicare
anunt inregistrat
01. Rubrica si Text*
Rubrica (mica publicitate):*
02. Optiuni de publicare
  Standard
  Chenar Verde
  Modul 1/12 (max. 200 cuvinte) (detalii)
Macheta poate contine maxim 200 cuvinte si va fi publicata doar in copia electronica (PDF), nu pe website.
In modul se poate insera poza/ logo/ sigla. Acestea se transmit pe adresa de email: office@mediapress.ro sau pe WhatsApp la 0770.595.458 doar dupa inregistrarea anuntului specificandu-se la subiect numarul anuntului. (Exemplu: Sigla pentru Anuntul nr. 1234).
DOVADA URGENT!
  Vreau sa primesc dovada URGENT - sunt la ANPM - detalii
Dovada de publicare se primeste in maxim 5 minute de la dovedirea efectuarii platii in timpul programului ANPM.
SUPER OFERTA!
  Publica si in 33 de situri cu doar 10 lei! (detalii)
  Publica si in Ziarul National- editia tiparita - detalii
ANUNTUL DVS. VA FI PUBLICAT SI IN ZIARUL TIPARIT "ZIARUL NATIONAL".

Puteti alege suplimentar optiunea de a primi ziarul National in format fizic acasa sau la birou bifand "Vreau sa primesc ziarul fizic (numai la aparitii in Ziarul National)"
  Vreau sa primesc ziarul fizic (numai la aparitii in Ziarul National) - detalii
Acum se poate alege si optiunea de a primi ziarul National si in format fizic acasa sau la birou daca bifati optiunea "Vreau sa primesc ziarul fizic". Trebuie sa completati adresa completa pentru expediere. Ziarul sau ziarele vor fi expediate catre dvs. NUMAI dupa ultima aparitie a anuntului in ziar.
Exemplu: daca ati ales sa publicati anuntul in datele de aparitie - 1, 2, 3 septembrie - ziarele vor fi expediate catre dvs a doua zi, respectiv 4 septembrie prin POSTA ROMANA prin serviciul "recomandata cu confirmare de primire".
  Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat (detalii)
Pagina de mica publicitate a ziarului in care a aparut anuntul dvs. va fi trimisa in format .pdf la adresa de e-mail pe care o veti furniza la inregistrarea anuntului.
Optiunea "Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat" este GRATUITA pe Ziarul Anunt de Mediu®.
03. Date de Aparitie*

ATENTIE! Anuntul va ramane timp de 30 de zile pe siteul anuntmediu.ro
04. Date Personale*

Optiunea "Achizitie/ Cumparare directa S.E.A.P (exclusiv pentru Institutiile Statului Roman)" nu poate fi aleasa pe persoana fizica.
Adresa email pentru "Publica pe 149 de situri" (pe aceasta adresa veti primi emailuri de pe toate site-urile pentru validarea publicarii anuntului):*
Pentru optiunea "Vreau sa primesc ziarul fizic (numai la aparitii in Ziarul National)" va rugam sa ne furnizati:*

La optiunea "Achizitie/ Cumparare directa S.E.A.P (exclusiv pentru Institutiile Statului Roman)" va rugam sa ne furnizati:*
Adresa email pentru "Publica pe 149 de situri" (pe aceasta adresa veti primi emailuri de pe toate site-urile pentru validarea publicarii anuntului):*
Pentru optiunea "Vreau sa primesc ziarul fizic (numai la aparitii in Ziarul National)" va rugam sa ne furnizati:*

Card Bancar, Revolut, Posta, Banca

Modalitati de plata anunturi

Anunturile de mica publicitate in presa scrisa pot fi platite pe loc prin Card Bancar. Alte mijloace de plata includ: card Revolut, curier, mandat postal, e-mandat, transfer bancar.


Plata cu
CARD BANCAR
Nu se percep taxe suplimentare pentru plata prin card.
Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise sub sigla Visa sau MasterCard (Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Maestro).

Alternativ, puteti solicita direct factura fiscala si aceasta va contine un buton de plata cu cardul bancar (in partea dreapta jos).
Plata prin BANCA
Ordin de plata, transfer bancar
Plata se va efectua prin ordin de plata pentru beneficiarul: S.C. Ziarul de Mediu SRL in contul bancar cu numarul RO47 BTRL RONC RT06 3599 5801 deschis la Banca Transilvania, Sucursala Bucuresti. (Luati la banca factura proforma pentru a completa ordinul de plata cu datele societatii noastre).

Va rugam sa scrieti numarul facturii proforme pentru care se face plata, dupa care sa trimiteti o poza (copie) a ordinului de plata prin WhatsApp: 0770.595.458 sau email: office@mediapress.ro.

Se accepta si plata prin online-banking pentru cei care o folosesc.
Plata prin POSTA
Mandat POSTAL, E-Mandat
  1. Prin Mandat POSTAL - plata se face catre S.C. Ziarul de Mediu SRL, cont bancar RO47 BTRL RONC RT06 3599 5801 deschis la Banca Transilvania, Sucursala Bucuresti.
  2. Prin E-Mandat - plata se face catre S.C. Ziarul de Mediu SRL, cont bancar RO47 BTRL RONC RT06 3599 5801 deschis la Banca Transilvania, Sucursala Bucuresti.
Pentru toate modalitatile de plata trebuie scris OBLIGATORIU numarul facturii, dupa care sa trimiteti o poza (copie) a ordinului de plata emis de posta (chitanta) prin WhatsApp: 0770.595.458 sau email: office@mediapress.ro.

Pentru a vizualiza cel mai apropiat oficiu postal de dvs click aici.
Plata cu
Cardul REVOLUT

Societatile sau persoanele fizice care detin un card Revolut, pot achita contravaloarea anunturilor prin transfer la telefon: 0732.107.006 (adaugati la contacte acest numar). Cand efectuati plata trebuie sa va apara numele "Barbu Stelian".
Dupa plata va rugam sa apasati butonul "Distribuie", alegeti WhatsApp si noi vom primi linkul de plata si vom incasa banii.

PERSOANELE JURIDICE - pot plati din contul personal in numele societatii, se va elibera factura fiscala ce va fi transmisa pe e-mail sau pe WhatsApp, pentru a fi introdusa in CONTABILITATE. La detaliile platii va rugam sa scrieti numarul anuntului primit.

PERSOANELE FIZICE - vi se va transmite pe WhatsApp sau pe e-mail factura fiscala. La detaliile platii va rugam sa scrieti numarul anuntului primit.
Plata prin TREZORERIE
DOAR PENTRU INSTITUTII DE STAT
Numai Institutiile de Stat pot efectua o astfel de plata.
Contravaloarea facturii proforme poate fi achitata la orice trezorerie din tara pe numele S.C. Ziarul de Mediu SRL in contul nr. RO89 TREZ 7045 069X XX01 5193, TREZORERIA MUNICIPIULUI BUCURESTI. (Luati la Trezorerie factura proforma pentru a completa ordinul de plata cu datele societatii noastre).

Va rugam sa scrieti numarul facturii proforme pentru care se face plata, dupa care sa trimiteti o poza (copie) a ordinului de plata prin WhatsApp: 0770.595.458 sau email: office@mediapress.ro.

In cazul in care platile se fac la o anumita data si sunteti in imposibilitatea de a efectua plata va rugam sa solicitati un formular special numit "Angajament de plata" - sunati acum la 0770.595.458
Ultimele Stiri
Ultima stire - 23:25 LIVE Joe Biden se retrage din cursa prezidentiala si isi anunta sprijinul pentru Kamala Harris / Bill si Hilary Clinton sustin nominalizarea vicepresedintei drept candidata la Casa Alba Actualitate Donald Trump afirma ca Joe Biden "nu este apt sa slujeasca” tara: "Vom suferi mult din cauza presedintiei sale” International FOTO Un an de la distrugerea hidrocentralei Nova Kahovka. Cum arata locul din Ucraina in care inainte era un lac de acumulare: "Un miracol” Actualitate FOTO "Zi istorica!”. Doua bombardiere strategice americane B-52 Stratofortress au aterizat in Romania International Kamala Harris: Sunt onorata de sustinerea presedintelui Biden / Intentia mea este sa castig aceasta nominalizare Ultima stire - 23:13 LIVE Razboi in Ucraina, ziua 879: Rusii spun ca au cucerit doua noi localitati /Zelenski cere arme cu raza lunga de actiune / Kievul, vizat de al cincilea atac cu drone in ultimele doua saptamani / Moscova si-a trimis avioanele de lupta la granita
22 Iul 2024Editia #4717
Ziarul Anunt de Mediu® Info WhatsApp:
0770.595.458