Anunt Public la
Procedura
Autorizare (ANPM)
Acord
Mediu DTAC (ANPM)
Anunturi Mediu Diverse (ANPM; Aviz planuri / programe)Model anunturi publice de mediu pentru ANPMLista
Agentiilor pentru Protectia Mediului

Editia #4412

Anunt Public privind Dezbaterea Publica

Birou fizic de preluare Anunturi
Piata ROMANA, Bucuresti
- vezi locatie -
Program: L-V: 10.00 - 15:00
Bd. Magheru nr. 32 - 36, Anexa E ( intre statiile de metrou de la Piata Romana)
E-mail: florentina@mediapress.ro
mareste harta

Formular EditabilAnunt Public privind Dezbaterea Publica

sterge punctele completeaza datele alege Agentie ANPM
Click in text si modifica Anunt Public privind Dezbaterea Publica pentru a publica imediat in Ziarul Anunt de Mediu®:
Selecteaza Agentia APM din judetul:
Anexa 5.K la procedura de aplicare a Legii 292/2018, privind evaluarea impactului anumitor proiecte publice și private asupra mediului
_________________________________(titular proiect) anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului*), a studiului de evaluare adecvată, a studiului de evaluare a impactului asupra corpului de apă şi a politicii de prevenire a accidentelor majore sau a raportului de securitate (după caz) pentru proiectul ___ propus a fi amplasat în ___ .
Tipul deciziei posibile luate de ANPM BUCURESTI poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.
Rapoartele şi studiile, după caz, pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului ANPM BUCURESTI, Aleea Lacul Morii, Nr. 1, Sect. 6, Bucuresti şi la sediul ____________(titular, adresa) , în zilele de ___ între orele ___ .
Documentul(ele) menţionat(e) este (sunt) disponibil(e) şi la următoarea(ele) adresă(e) de internet ___ .
Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, a studiului de evaluare adecvată, a studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă şi a politicii de prevenire a accidentelor majore sau a raportului de securitate (după caz) va avea loc la ___ , în data de ___ începând cu orele ___ .
Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului ANPM BUCURESTI, Aleea Lacul Morii, Nr. 1, Sect. 6, Bucuresti, până la data de ___ (data dezbaterii publice).

*) La steluta se va menţiona dacă se derulează şi procedura privind evaluarea impactului asupra mediului în context transfrontalier, pentru proiectul în cauză.

Pentru Urgente copiaza textul modificat si Lanseaza WhatsApp
... continua publicarea in
Ziarul Anunt de Mediu®
Ultimele Stiri
VIDEO Patru persoane gasite carbonizate pe santierul Autostrazii Moldovei, dupa o explozie la o magistrala de gaz din Vrancea / Cinci raniti /... Romania renunta sa mai cumpere corvete si se reorienteaza de urgenta catre alte tipuri de nave. Cum arata planul pentru Fortele Navale pentru... LIVE Razboi in Ucraina, ziua 575: Atac aerian masiv asupra Kievului si a altor orase ucrainene / Contre intre Varsovia si Kiev in scandalul... ECONOMIE Fenomenul fotovoltaicelor a scapat de sub control. ANRE propune limitarea capacitatii pe care o poate instala un prosumator MONITORIZARI Statia de metrou Timpuri Noi isi va mai pastra putin timp numele si apoi se va numi Octavian Udriste. Primul semn al schimbarii poate fi vazut acolo ECONOMIE De unde trebuia Ciolacu sa inceapa sa adune bani la buget: Avem sute de primarii la care cheltuielile cu salariile sunt de doua ori mai mari decat...
21 Sep 2023Editia #4412
Ziarul Anunt de Mediu® Info WhatsApp:
0770.595.458