Anunt Public la
Procedura
Autorizare (ANPM)
Acord
Mediu DTAC (ANPM)
Anunturi Mediu Diverse (ANPM; Aviz planuri / programe)Model anunturi publice de mediu pentru ANPMLista
Agentiilor pentru Protectia Mediului

Editia #4236

Anunt Public privind Dezbaterea Publica

Formular EditabilAnunt Public privind Dezbaterea Publica

sterge punctele completeaza datele alege Agentie ANPM
Click in text si modifica Anunt Public privind Dezbaterea Publica pentru a publica imediat in Ziarul Anunt de Mediu®:
Selecteaza Agentia APM din judetul:
Anexa 5.K la procedura de aplicare a Legii 292/2018, privind evaluarea impactului anumitor proiecte publice și private asupra mediului
_________________________________(titular proiect) anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului*), a studiului de evaluare adecvată, a studiului de evaluare a impactului asupra corpului de apă şi a politicii de prevenire a accidentelor majore sau a raportului de securitate (după caz) pentru proiectul ___ propus a fi amplasat în ___ .
Tipul deciziei posibile luate de ANPM BUCURESTI poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.
Rapoartele şi studiile, după caz, pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului ANPM BUCURESTI, Aleea Lacul Morii, Nr. 1, Sect. 6, Bucuresti şi la sediul ____________(titular, adresa) , în zilele de ___ între orele ___ .
Documentul(ele) menţionat(e) este (sunt) disponibil(e) şi la următoarea(ele) adresă(e) de internet ___ .
Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, a studiului de evaluare adecvată, a studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă şi a politicii de prevenire a accidentelor majore sau a raportului de securitate (după caz) va avea loc la ___ , în data de ___ începând cu orele ___ .
Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului ANPM BUCURESTI, Aleea Lacul Morii, Nr. 1, Sect. 6, Bucuresti, până la data de ___ (data dezbaterii publice).

*) La steluta se va menţiona dacă se derulează şi procedura privind evaluarea impactului asupra mediului în context transfrontalier, pentru proiectul în cauză.

Pentru Urgente copiaza textul modificat si Lanseaza WhatsApp
... continua publicarea in
Ziarul Anunt de Mediu®
Ultimele Stiri
SPORT Preliminarii Euro 2024: Romania, al doilea succes consecutiv in grupa / Punctaj maxim pentru tricolori SPORT LIVE Razboi in Ucraina, ziua 398: Situatie "foarte periculoasa” la centrala nucleara de la Zaporojie / Belarus sustine ca NATO i-a fortat mana sa... SPORT VIDEO Cum au fabricat rusii o inregistrare video pentru a-i acuza pe ucraineni de abuz / Cum au fost demascati ACTUALITATE VIDEO Senator PNL: "La Ministerul Apararii pensia medie este de 4.000 de lei, de subzistenta” / Ce pensie are de la Armata premierul Ciuca, pe... ACTUALITATE VIDEO "Franta este furioasa”, pe fondul reformei pensiilor. Noi ciocniri intre protestatari si politisti / La Paris, cel putin doua persoane au... ACTUALITATE Datele cheie ale reformei pensiilor din Franta / Cum s-a ajuns la cele mai mari proteste?
29 Mar 2023Editia #4236
Ziarul Anunt de Mediu® Info WhatsApp:
0770.595.458